Εκεί όπου η πολιτική αδυνατεί να δώσει λύσεις ή και καταστρέφει το περιβάλλον Ένα νέο κίνημα γεννιέται. Το κίνημα των ενεργών πολιτών. Όλο και πιο πολλοί, όλο και πιο δυναμικοί, συνασπίζονται αυθόρμητα σε ομάδες για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον, παρεμβαίνουν δυναμικά, αν χρειαστεί συγκρούονται, προασπιζόμενοι το αυτονόητο δικαίωμα στην ποιότητα ζωής.

ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ…ετοιμάζονται να επιτεθούν στην Ρεματιά Βαρνάβα?... ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ (vid)

Μεγέθυνση με ένα κλικ στην φώτο 




ΠΟΙΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ
ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


Πραγματικά μας "κοροϊδεύουν" “ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ” ….χα, χα
Δεν νοιάστηκαν τότε την περίοδο της μεγάλης ανοικοδόμησης που τα οικοδομικά φορτηγά κυκλοφορούσαν αναρίθμητα, νοιάζονται τώρα σ αυτές τις οικονομικές συγκυρίες που δεν κινείται ούτε "αραμπάς" να δικαιολογήσουν μια “απόφαση” καταφανώς καταστροφική για την ρεματιά και το περιβάλλον στον τόπο μας.
Είναι πρόδηλο δυστυχώς ότι άλλα έχουν στον νου τους οι Κύριοι της Περιφέρειας που άρχισαν ήδη το παραμύθι της οδικής ασφάλειας.
 Φίλε μου θα ζήσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις στον τόπο μας αν δεν αντιδράσουμε ΤΩΡΑ δυναμικά. Το ερώτημα είναι αν έχουμε τις κατάλληλες ηγεσίες που να μπορούν να αγωνιστούν και να προστατέψουν το περιβάλλον απέναντι στην συνεχιζόμενη καταστροφική πορεία υποβάθμισης στον τόπο μας.
 Πήρε απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαραθώνα?
Ρωτήθηκε ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας?
Αν ΝΑΙ ποια είναι η απόφαση τους???? ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ??? 
Αν αληθεύει να το σταματήσουν ΤΩΡΑ πριν είναι αργά.
 ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ – την ιστορική, μοναδική παρακαταθήκη και ανάσα πνοής που απέμεινε στον τόπο μας, μετά τις πυρκαγιές.

ΕΝΑΣ  ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΒΑΡΝΑΒΑ

Διαβάστε ακόμα:

 

 

2 σχόλια:

  1. Αν αληθεύει θα βγω μαζί σας. Αυτοδιοικητικοί ΜΗΝ τολμήσετε... θα σας πάρει και θα σας σηκώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πράγματι ασυνείδητοι και αμόρφωτοι. Δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία.Με πρόφαση τον ΚΟΚ? και την ασφάλεια, επιχειρούν να περάσουν τις επιθυμίες του εργολάβου και του Σγουρού. Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ