Εκεί όπου η πολιτική αδυνατεί να δώσει λύσεις ή και καταστρέφει το περιβάλλον Ένα νέο κίνημα γεννιέται. Το κίνημα των ενεργών πολιτών. Όλο και πιο πολλοί, όλο και πιο δυναμικοί, συνασπίζονται αυθόρμητα σε ομάδες για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον, παρεμβαίνουν δυναμικά, αν χρειαστεί συγκρούονται, προασπιζόμενοι το αυτονόητο δικαίωμα στην ποιότητα ζωής.

ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ - Μικροί & μεγάλοι, Φίλοι και γνωστοί - σε πικνίκ στο περιπτέρο της ρεματιάς Βαρνάβα.

Ξεκινάμε την ωραία ιδέα της Γατούλας με εκδήλωση : την Κυριακή 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008, ώρα 10.30 πμ ΕΛΑΤΕ για

ΠΙΚΝΙΚ με ρεφενέ ( τυρόπιτες αναψυκτικά κλπ) στο περίπτερο ( Πινακίδα ΜΕΛΙ ) της πανέμορφη ρεματιάς του Βαρνάβα για να γνωριστούμε καλύτερα και να χαρούμε τη φύση.

Φέρτε τα παιδάκια σας.

Στην εθελοντική αυτή εκδήλωση περιλαμβάνονται ο συμβολικός καθαρισμός του σημείου, μικρή περιήγηση στην ρεματιά, ανάρτηση πινακίδας στο περίπτερο κλπ.

Πληροφορίες

κ.Μιχάλης κιν. 6972244088

2 σχόλια:

  1. Μιχάλη μου καλημέρα,
    Απαντώντας στην τόσο ωραία πρωτοβουλία - πρόσκλησή σου σε παρακαλώ να γράψεις στους συμμετέχοντες εμένα (Ελενα Λιάκου) και την κορούλα μου (Εβελίνα).
    Σε ευχαριστούμε πολύ για όσα κάνεις.
    Στη διάθεσή σου,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στη πρωτοβουλία, αν δε βρέχει θαλθουμε απο Ν.Σμύρνη. Εχουμε ξαναλθει στην ρεματιά το καλοκαιρι πηγαίνοντας για μπανιο στη παραλία βαρναβα και θαυμασαμε το πλατανοδάσος της ρεματιας.
    Τετοιες δραστηριοτητες απλες χωρις καπελώματαβρισκουν πρόθυμους πολλους συνανθρώπους μας που νοιάζονται για το περιβάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ