Εκεί όπου η πολιτική αδυνατεί να δώσει λύσεις ή και καταστρέφει το περιβάλλον Ένα νέο κίνημα γεννιέται. Το κίνημα των ενεργών πολιτών. Όλο και πιο πολλοί, όλο και πιο δυναμικοί, συνασπίζονται αυθόρμητα σε ομάδες για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον, παρεμβαίνουν δυναμικά, αν χρειαστεί συγκρούονται, προασπιζόμενοι το αυτονόητο δικαίωμα στην ποιότητα ζωής.

Θέλω να ξέρετε ότι είμαι δίπλα σας στον αγώνα σας.

Προς την Κίνηση Πολιτών Βαρνάβα, Αγαπητοί φίλοι - φίλες, Κάθε φορά που ο δρόμος μου με βγάζει να περάσω μέσα από το πανέμορφο δάσος του Βαρνάβα, για λίγα λεπτά ξεχνιέμαι και θαυμάζω αυτήν την υπέροχη γωνιά της Αττικής, και νιώθω ότι βρίσκομαι χιλιόμετρα μακριά από την πολύβοη Αθήνα. Το δάσος του Βαρνάβα είναι ένα φυσικό κειμήλιο απείρου κάλλους που πρέπει να προστατευθεί για να το χαιρόμαστε εμείς και κυρίως τα παιδιά μας. Συγχαίρωντας τις προσπάθειές σας, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι το όλο ζήτημα της δημιουργίας των ΧΥΤΑ με την μορφή που "κληρονομήσαμε" από την προηγούμενη κυβέρνηση, δεν μας βρίσκει σύμφωνους επ' ουδενί. Για το λόγο αυτό επιδίωξη μας είναι να γίνει ένας ολοκληρωμένος Εθνικός Σχεδιασμός ώστε η λύση στο θέμα των σκουπιδιών να είναι ουσιαστική, βιώσιμη και με σεβασμο προς το περιβάλλον το δάσος, τον υδροφόρο ορίζοντα και την υγεία των παιδιών μας. Θέλω να ξέρετε ότι είμαι δίπλα σας στον αγώνα σας. ΝΙΚΟΣ ΚΑΝΤΕΡΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

2 σχόλια:

  1. Ε χουμε πολλές τηλεφωνικές κλήσεις και υποστήριξη από τους κατοίκους και βουλευτές της περιοχής.
    Θέλουμε περισσότερους για να σώσουμε την ρεματιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε τον κ. Καντερέ για την υποστήριξη και τα καλά του λόγια. Αλλά για το το ΧΥΤΑ θα θέλαμε να διορθώσουν το ΛΑΘΟΣ που έγινε από την προηγούμενη κυβέρνηση.
    ΌΧΙ ΧΥΤΆ ή ΧΥΤΉ στο Γραμματικό, που εκτός των άλλων θα καταστρέψει και την Ρεματιά Βαρνάβα από τα βαριά φορτηγά που θα περνούν.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ