Εκεί όπου η πολιτική αδυνατεί να δώσει λύσεις ή και καταστρέφει το περιβάλλον Ένα νέο κίνημα γεννιέται. Το κίνημα των ενεργών πολιτών. Όλο και πιο πολλοί, όλο και πιο δυναμικοί, συνασπίζονται αυθόρμητα σε ομάδες για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον, παρεμβαίνουν δυναμικά, αν χρειαστεί συγκρούονται, προασπιζόμενοι το αυτονόητο δικαίωμα στην ποιότητα ζωής.

Αν το Κοινοτικό συμβούλιο του Βαρνάβα είχε την παραμικρή ευαισθησία για την οδική Ασφάλεια οδηγών και οχημάτων θα επρεπε...

 Με αφορμή σχόλιο αναγνώστη...

Όλοι γνωρίζουμε πως η διαδρομή της ρεματιάς από Βαρνάβα προς Καπανδρίτι δεν φωτίζεται είναι σκοτεινή και επικίνδυνη με κλειστές στροφές.
Θα λέγαμε ότι αν το Κοινοτικό συμβούλιο είχε την παραμικρή ευαισθησία για την οδική Ασφάλεια οδηγών και οχημάτων θα είχε φροντίσει προ πολλού για την τοποθέτηση με φωσφορίζοντα κολονάκια σήμανσης της διαδρομής δεξιά και αριστερά του δρόμου, όπως και την διαγράμμιση του δρόμου με ειδική φωσφορίζουσα κίτρινη λωρίδα. Βέβαια η τοποθέτηση ηλιακών φωτιστικών σωμάτων από τον δήμο είναι πολυτέλεια για τις ζωές των ντόπιων και διερχομένων.
Αφού λοιπόν η Κοινότητα δεν τα έκανε τίποτα από τα παραπάνω πιστεύω ότι η απόφαση για κλάδεμα ή όπως λέτε κουτσούρεμα των δέντρων εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο συγκεκριμένα συμφέροντα.


·       ΡΕΜΑΤΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ : Προσχηματικοί και υποκριτικοί οι Λόγοι Οδικής Ασφάλειας του Κ.Σ Βαρνάβα για την απόφαση κατακρεούργησης, κοπής κορμών πεύκων και πλατάνων.

1 σχόλιο:

  1. Χαίρομαι πολύ για το άρθρο. Είναι πράγματι εξωφρενικό να βιώνεις κάθε βράδυ τον κίνδυνο να σκοτωθείς στο δρόμο της ρεματιάς χωρίς καμία σήμανσης. Μια λευκή γραμμή διαγράμμισης στην μέση του δρόμου ξεθωριασμένη ίσια που φαίνεται. Το θέμα μου είναι τι γίνεται στο σκοτάδι με τους καθοδόν ληστές αυτοκινήτων. Η εποχές άλλαξαν και η πείνα μεγάλωσε και οι ληστές αποθρασύνθηκαν. Η πρόταση του φίλου με τα ηλιακά φαίνεται να λύνει το πρόβλημα αλλά και αυτά θα τα κλέψουν. Άρα θα πρέπει να γράψετε γράμμα στον δήμαρχο και στην περιφέρεια για μόνιμη λύση.
    Προδρομίδης Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ