Εκεί όπου η πολιτική αδυνατεί να δώσει λύσεις ή και καταστρέφει το περιβάλλον Ένα νέο κίνημα γεννιέται. Το κίνημα των ενεργών πολιτών. Όλο και πιο πολλοί, όλο και πιο δυναμικοί, συνασπίζονται αυθόρμητα σε ομάδες για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον, παρεμβαίνουν δυναμικά, αν χρειαστεί συγκρούονται, προασπιζόμενοι το αυτονόητο δικαίωμα στην ποιότητα ζωής.

Πέστε μας τις ιδέες σας.........

Αγαπητοί φίλοι της Ρεματιάς Βαρνάβα, Σχεδιάζουμε να προχωρήσουμε στην επόμενη ΕΚΔΗΛΩΣΗ και ψάχνουμε ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ για μεγαλύτερη συμμετοχή αλλα και περισσότερη ευχαρίστηση για τις οικογένειες και τα παιδάκια, που θα λάβουν μέρος. Κάποια Κυριακή του Μάη 2009, τί λέτε...? Ας μοιραστούμε τις ιδέες σας,τις χρειαζόμαστε! Γράψτε εδώ τα σχόλιά σας ή στείλτε μας E-mail στο map@otenet.gr --------------------------------------------------- Σχόλια & ιδέες
Ανώνυμος Ο/Η Σοφία είπε...

Ωραία η πρωτοβουλία σας, Θα έρθω πάλι. Θα ήταν όμορφη η ιδέα η εκδήλωση να γίνει σε στυλ Μπαζαάρ (παζάρι), που να περιλαμβάνει τραπεζάκια με τοπικά προϊόντα μέλι κλπ, καλλιτεχνήματα κεντήματα, κεραμικά, ζωγραφική μαθητών και γενικά κάθε τι που μπορεί να πουληθεί σε προσιτές τιμές. Παρουσίαση της ιστορίας του ψωμιού ή παρουσίαση των πουλιών του δάσους κλπ. Επίσης ιδέα μιας ψησταριάς με καλαμάκια και πολύ τσίκνα θαταν χρήσιμη. Το ρεφενέ θα ήταν χρήσιμο. Οι νοικοκυρές θα μπορούσαν να φέρουν ότι όμορφο μπορούν να φτιάξουν, από τυρόπιτες μέχρι γλυκά και σάντουιτς. Χορηγοί: Τα καταστήματα του Βαρνάβα, φούρνοι, Μινιμάρκετ, κλπ που θα προσφέρουν δωρεάν τα προϊόντα τους. Ειδικός πίνακας θα μνημονεύει τους χορηγούς της εκδήλωσης. Συνδιοργανωτές θα μπορούσαν να είναι, Το Κέντρο Νεότητας & Γραμμάτων, το Λαογραφικό, τα σχολεία, ο Σύλλογος Γυναικών, Σύλλογος γονέων και ο λοιποί φορείς του Βαρνάβα. Πιστεύω ότι θα είναι μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους. Μία ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, να γνωριστούμε καλύτερα και να διασκεδάσουμε μακριά από προβλήματα.

2 σχόλια:

  1. Ωραία η πρωτοβουλία σας,
    Θα έρθω πάλι. Θα ήταν όμορφη η ιδέα η εκδήλωση να γίνει σε στυλ Μπαζαάρ (παζάρι), που να περιλαμβάνει τραπεζάκια με τοπικά προϊόντα μέλι κλπ, καλλιτεχνήματα κεντήματα, κεραμικά, ζωγραφική μαθητών και γενικά κάθε τι που μπορεί να πουληθεί σε προσιτές τιμές.
    Παρουσίαση της ιστορίας του ψωμιού ή παρουσίαση των πουλιών του δάσους κλπ.
    Επίσης ιδέα μιας ψησταριάς με καλαμάκια και πολύ τσίκνα θαταν χρήσιμη.

    Το ρεφενέ θα ήταν χρήσιμο. Οι νοικοκυρές θα μπορούσαν να φέρουν ότι όμορφο μπορούν να φτιάξουν, από τυρόπιτες μέχρι γλυκά και σάντουιτς.

    Χορηγοί: Τα καταστήματα του Βαρνάβα, φούρνοι, Μινιμάρκετ, κλπ που θα προσφέρουν δωρεάν τα προϊόντα τους. Ειδικός πίνακας θα μνημονεύει τους χορηγούς της εκδήλωσης.

    Συνδιοργανωτές θα μπορούσαν να είναι, Το Κέντρο Νεότητας & Γραμμάτων, το Λαογραφικό, τα σχολεία, ο Σύλλογος Γυναικών, Σύλλογος γονέων και ο λοιποί φορείς του Βαρνάβα.

    Πιστεύω ότι θα είναι μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους.
    Μία ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, να γνωριστούμε καλύτερα και να διασκεδάσουμε μακριά από προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλή η πρόταση της Σοφίας και ολοκληρωμένη.
    Θαταν σκόπιμο να καλέσετε όλους τους φορείς και τους Συλλόγους του Βαρνάβα να λάβουν μέρος και να συνδιοργανώσετε την εκδήλωση. Εξ άλλου όλοι επικαλούνται τις περιβαλλοντικές και πολιτιστικές ευαισθησίες τους. Ήρθε η ώρα να το αποδείξουν και στην πράξη.
    Είμαι βέβαιη ότι θα ανταποκριθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ