Εκεί όπου η πολιτική αδυνατεί να δώσει λύσεις ή και καταστρέφει το περιβάλλον Ένα νέο κίνημα γεννιέται. Το κίνημα των ενεργών πολιτών. Όλο και πιο πολλοί, όλο και πιο δυναμικοί, συνασπίζονται αυθόρμητα σε ομάδες για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον, παρεμβαίνουν δυναμικά, αν χρειαστεί συγκρούονται, προασπιζόμενοι το αυτονόητο δικαίωμα στην ποιότητα ζωής.

ΡΕΜΑΤΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ Γ.Γ. του ΕΣΠΑ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Κοινοποιήσαμε σήμερα το αναφερόμενο έγγραφο στην Δημ. Κοινότητα  Βαρνάβα για ενημέρωση των κατοίκων και  ενέργειες αν χρειαστεί. Αντιπροσωπεία ενεργών πολιτών θα επισκεφθεί το Δασαρχείο Καπανδριτίου τις αμέσως προσεχείς ημέρες, για διευκρινήσεις (διαβεβαίωση απαγόρευσης κοπής δέντρων) μαζί με την τοπική πρόεδρο που ήδη προσκαλέσαμε.

  Τμήματα αναφοράς εγγράφου.....που αφορούν Βαρνάβα - Οδοί πρόσβασης ΧΥΤΑ
-  Εκκρεμεί η έγκριση αιτήματος που υποβλήθηκε στο Δασαρχείο Καπανδριτίου την 29/3/2013 (ΑΠ οικ.354/29-3-13), για την τροποποίηση από την Δ/νση  Δασών Ανατολικής Αττικής της ειδικής έγκρισης επέμβασης σε τμήματα της βόρειας πρόσβασης (κόμβος Βαρνάβα)

-  Επίσης,  μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας Απαλλοτρίωσης, υποβλήθηκε αίτημα (28/5/2014) στο Δασαρχείο Καπανδριτίου για την άδεια κοπής 21 δασικών απαλλοτριωμένων δέντρων, που βρίσκονται  στην Ανατολική πλευρά της αντιπυρικής ζώνης και σε τμήματα του Βορείου και Νοτίου άξονα, το οποίο εκκρεμεί."
Συνέχεια στην Πηγή ...>>>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ