Εκεί όπου η πολιτική αδυνατεί να δώσει λύσεις ή και καταστρέφει το περιβάλλον Ένα νέο κίνημα γεννιέται. Το κίνημα των ενεργών πολιτών. Όλο και πιο πολλοί, όλο και πιο δυναμικοί, συνασπίζονται αυθόρμητα σε ομάδες για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον, παρεμβαίνουν δυναμικά, αν χρειαστεί συγκρούονται, προασπιζόμενοι το αυτονόητο δικαίωμα στην ποιότητα ζωής.

Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος - Μια πρόταση στην Κοινότητα Βαρνάβα...που παράπεσε στα "σκουπίδια"


ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ που δεν απαντήθηκε, μια ευκαιρία που χάθηκε.
Πόσο ωραίο θα ήταν πραγματικά αν γιορτάζαμε ΟΛΟΙ μαζί φέτος , την Παγκόσμια ημέρα του Περιβάλλοντος, στην ΡΕΜΑΤΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ, ξεφεύγοντας για λίγο από την μιζέρια της καθημερινότητας και ξεχνώντας τα προβλήματα μας από την οικονομική κρίση. 

 Προτείναμε λοιπόν την 26/5 στην πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Βαρνάβα να οργανώσει μια εθελοντική εκδήλωση την Κυριακή 7.6.2015 για τον καθαρισμό του δρόμου της Ρεματιάς, φροντίζοντας το περιβάλλον, στον τόπο που ζούμε και αναπνέουμε.
Απάντηση καμιά. 
Ούτε δυο λόγια βρε αδελφέ... π.χ ευχαριστούμε για την πρόταση σας, θα το σκεφτούμε ή δεν μπορούμε, ...του χρόνου...
Μάλλον το mail  παράπεσε στα σκουπίδια....
 Οι δράσεις για το Περιβάλλον και την προστασία του ...στηρίζονται σε εθελοντική βάση, δεν κοστίζουν, ενισχύουν το πνεύμα της ανακύκλωσης, ενώνουν τους ανθρώπους, προσφέρουν χαρά σε εμάς και τα παιδιά μας.
Είναι αργά πια. Μια ευκαιρία χάθηκε.  Κρίμα.

Με Εκτίμηση
Μ. Αποστολόπουλος

3 σχόλια:

  1. Δέσποινα Πετρούδη4 Ιουνίου 2015 στις 3:45 μ.μ.

    Είναι κρίμα πράγματι που δεν έγινε. Εκπλήσσομαι όμως με την αδιαφορία της προέδρου. Παράξενο, μου είχε δημιουργήσει άλλη εντύπωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήμουν κι εγώ στην 1η εκδήλωση των φίλων ρεματιάς του 2008. Ήμουν τότε 15 χρόνων. Είναι ντροπή και αίσχος που δεν έγινε ακόμα τίποτα. Πέρασαν Βούλγαρης, Τσιμίνης/Λουίζος, Ασημακοπούλου/Ψηνάκης. Νομίζω ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι Κα Ασημακοπούλου πριν γεράσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι για σοβαρούς λόγους υγείας (προσώπου του άμεσου οικογενειακού περιβάλλοντος) η πρόεδρος δεν μπόρεσε να απαντήσει και να ανταποκριθεί στην πρόταση για το περιβάλλον.
    Εμείς, ευχόμαστε περαστικά στο αγαπημένο σας πρόσωπο και ελπίζουμε να αγωνιστείτε μαζί μας για την υλοποίηση του ψηφίσματος των φίλων της ρεματιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ