Εκεί όπου η πολιτική αδυνατεί να δώσει λύσεις ή και καταστρέφει το περιβάλλον Ένα νέο κίνημα γεννιέται. Το κίνημα των ενεργών πολιτών. Όλο και πιο πολλοί, όλο και πιο δυναμικοί, συνασπίζονται αυθόρμητα σε ομάδες για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον, παρεμβαίνουν δυναμικά, αν χρειαστεί συγκρούονται, προασπιζόμενοι το αυτονόητο δικαίωμα στην ποιότητα ζωής.

ΡΕΜΑΤΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ SOS- Εγκληματική η παρέμβαση της Περιφέρειας στο μοναδικό Πλατανόδασος της Αττικής (Photos)

Μεγέθυνση με ένα κλικ
Σήμερα έκανα μία ξεχωριστή βόλτα στον τόπο του εγκλήματος. 
Είδα, άκουσα και φωτογράφισα.
Τι είδα δέστε τις φωτογραφίες στο τέλος του κειμένου.
Τι άκουσα από ντόπιους
που βρέθηκαν εκεί πίνοντας το καφεδάκι της "πίκρας" .
Γράφω τα πιο σημαντικά. Κάποιος θαμώνας που βρισκόταν χθες εκεί ζήτησε από τον εργολάβο να του δείξει κάποιο επίσημο έγγραφο που του επιτρέπει την αποξήλωση. Ο εργοδηγός του έδειξε ενα χαρτί της Περιφέρειας Αττικής του Μαρτίου 2013 το οποίο έδειχνε τις οδηγίες παρέμβασης οπως και το μέγεθος (διαστάσεις Υψος ενός Φορτηγού).
Το έγγραφο της Περιφέρειας έφερε τρεις (3) υπογραφές, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Βαρνάβα, Του δημάρχου Μαραθώνα και του Δασαρχείου Καπανδριτίου.
Γενικότερα στην συζήτηση οι άνθρωποι ήταν εξαιρετικά φορτισμένοι και οργισμένοι.

Στη συνέχεια πήρα τον δρόμο ανεβαίνοντας προς το χωριό. Στο ύψος του παλαιού περιπτέρου το "Μέλι" συνάντησα ένα εργάτη του εργολάβου με το κίτρινο μπουφάν. Μου επιβεβαίωσε ότι είναι εργολαβία της Περιφέρειας και ότι η αποξήλωση θα συνεχιστεί και αύριο μέχρι την είσοδο του χωριού του Βαρνάβα και μετά βλέπουμε....έχουμε πολύ δρόμο είπε.
 
ΠΟΙΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ "ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ"
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΈΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ
ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΤΟΥ ΧΥΤΑ?

ΒΡΕ ΒΑΡΝΑΒΙΩΤΕΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ???

Ένας "Μητσάρας" καθάρισε για όλους
στον ΧΥΤΑ και δεν του συμπαρασταθήκατε!!! 
Ντροπή και αίσχος.










ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
 Αν πραγματικά ενδιαφερόντουσαν για την ασφάλεια οδηγών και  επιβατών θαχαν αποψιλώση θάμνους και εμπόδια που βρίσκονται στις στροφές εδώ και χρόνια ένθεν κακείθεν του Περιφερειακού δρόμου στον Βαρνάβα (1η στροφή ρεματιάς κ.α).  ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ.

ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΆ ΤΟΥ ΧΥΤΑ 
ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΊΑ

Ουαί δε υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί,....
1η στροφή ρεματιάς
2η στροφή
Σχετικό:

ΡΕΜΑΤΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ: ΠΕΝΘΟΥΜΕ ΦΊΛΟΙ ΜΟΥ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ