Εκεί όπου η πολιτική αδυνατεί να δώσει λύσεις ή και καταστρέφει το περιβάλλον Ένα νέο κίνημα γεννιέται. Το κίνημα των ενεργών πολιτών. Όλο και πιο πολλοί, όλο και πιο δυναμικοί, συνασπίζονται αυθόρμητα σε ομάδες για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον, παρεμβαίνουν δυναμικά, αν χρειαστεί συγκρούονται, προασπιζόμενοι το αυτονόητο δικαίωμα στην ποιότητα ζωής.

ΤΟ ΚΙΟΣΚΙ …Night Club?

Αργά το βράδυ …το κιόσκι της ρεματιάς μετατρέπεται σε Night Club.

Τα υψηλά ντεσιμπέλ της μουσικής, τα αυτοκίνητα, ο πολύς κόσμος καταστρέφει αυτό το φυσικό κεφάλαιο του τόπου που έπρεπε να τύχει της προστασίας που του αξίζει, πριν είναι πολύ αργά.

Πιστεύουμε ότι οι ευαισθησία των υπευθύνων της Κοινότητας, θα βάλει γρήγορα ένα τέλος σ αυτή την αυθαιρεσία και θα διαφυλάξει την φυσική ηρεμία και την ομορφιά του τοπίου της ρεματιάς.

"ΡΕΜΑΤΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ SOS"

Ταμείο σχολίων:

Σύμπτυξη σχολίων

Ανώνυμος Ο/Η Αργηρώ Δημα είπε...

Είναι αδιανόητο να καταστρέφεται μια από τις μοναδικές ομορφιές της περιοχής μας με αυτό τον τρόπο. Η ηχορύπανση αλλοιώνει το τοπίο και διώχνει τους φυσικούς κατοίκους του. πετούμενα και λοιπά Ζώα. Ποιος έδωσε την άδεια για night club? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ το περιβάλλον και την ΖΩΗ μας.

21 Ιούλιος 2008 12:30 μμ

Διαγραφή
Ανώνυμος Ο/Η Fotiadou Emily είπε...

Ειναι αδιανοητο να χρησιμοποιει ο καθενας την ελευθερια εκφρασης για δηλωσει την υπερβολη ...την αγνοια ...η την κακια του κατ'αυτο το τροπο. Η λεξη 'κιοσκι' δεν νομιζω οτι στα ελληνικα σημαινει night club...Οποιος δεν ξερει τη σημαινει night club & decibell ας κανει μια βολτα στην παραλιακη για να το γευτει και να δει την πραγματικη του διασταση...Εσεις κυρια Αργυρω μου πρωτου γραψτε αυτες τις ανακριβιες ..καντε μια βολτα απο το κιοσκι να δειτε πως αυτη η υπεροχη φυση με την φροντιδα δυο ευγενεστατων ανθρωπων πως μετατρεπεται σε οαση για καθε περαστικο...πως ανακουφιζεται και ηρεμει ο καθενας μας κανοντας μια στασι εκει...πως με καθε σεβασμο και φροντιδα αυτοι οι ανθρωποι προσεχουν το τοπιο και το φυσικο πλουτο ...και ποσο ομορφα το εισπραττουμε εμεις που σταματαμε για λιγο..για μια ανασα στο κιοσκι αυτο...που εσεις αυθαιρετα αποκαλειται night club...μαλλον ιδεα δεν εχετε....

12 Αύγουστος 2008 10:24 πμ

Διαγραφή
Blogger Ο/Η Μιχάλης Αποστολόπουλος είπε...

Αργησα να δώ σχόλια. Εχω προσωπική εμπειρία στο θέμα.Ετυχε δύο βραδιές που γύριζα αργά το βράδυ από την Αθήνα να απολαύσω τα decibel του Βαρνάβα που αναφέρετε η κα Φωτιάδου. Δεν αμφιβάλλα ποτέ για την ευγένεια των ανθρώπων που λειτουργούν το κιόσκι αφού η τοποθεσία αυτή της ρεματιάς ειναι μια πραγματική οαση την οποία οφείλουμε να διατηρήσουμε ολοι, προστατεύοντας το περιβάλλον, αλλά χωρίς Decibel.

22 Οκτώβριος 2008 11:08 πμ

Διαγραφή
Ανώνυμος Ο/Η Πέτρος Α. είπε...

Έστω και καθυστερημένα γράφω αυτό που άκουσα σε ομιλία μου με τον κύριο που εχει τη καντίνα. Πάνω στην κουβέντα μου ανέφερε το παράπονο του για την δημοσίευση του θέματος της μουσικής όπως μου είπε σε κάποιο Blog. Χαρακτηριστικά μου είπε "γιατί τους πειράζει η μουσική αφού τα δέντρα δεν ενοχλούνται"! Του απήντησα αυθόρμητα ότι μέσα στο δάσος εκτός της χλωρίδας υπάρχει και η πανίδα που καταστρέφεται από τα υψηλά decibel της μουσικής. Δεν απήντησε, ελπίζω να το κατάλαβε. Θα δείξει στο μέλλον. Όμως με την ευκαιρία αυτή θαθελα να αναφέρω την ευγένεια του ανθρώπου και την προσπάθεια να διατηρήσει την καθαριότητα του σημείου. Ο ίδιος παραπονέθηκε ότι η κοινότητα δεν κάνει καμιά προσπάθεια να καθαρίσει την κύτη του ρέματος που είναι γεμάτη από διάφορα σκουπίδια. Πάντως προτείνω, να σταματήσετε για ένα καφέ στο κιόσκι(καντίνα) της ρεματιάς για απολαύσετε το τοπίο και να ηρεμήσετε… αξίζει.

24 Μάρτιος 2009 9:31 πμ

5 σχόλια:

  1. Είναι αδιανόητο να καταστρέφεται μια από τις μοναδικές ομορφιές της περιοχής μας με αυτό τον τρόπο.

    Η ηχορύπανση αλλοιώνει το τοπίο και διώχνει τους φυσικούς κατοίκους του. πετούμενα και λοιπά Ζώα.

    Ποιος έδωσε την άδεια για night club?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ το περιβάλλον και την ΖΩΗ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι αδιανοητο να χρησιμοποιει ο καθενας την ελευθερια εκφρασης για δηλωσει την υπερβολη ...την αγνοια ...η την κακια του κατ'αυτο το τροπο. Η λεξη 'κιοσκι' δεν νομιζω οτι στα ελληνικα σημαινει night club...Οποιος δεν ξερει τη σημαινει night club & decibell ας κανει μια βολτα στην παραλιακη για να το γευτει και να δει την πραγματικη του διασταση...Εσεις κυρια Αργυρω μου πρωτου γραψτε αυτες τις ανακριβιες ..καντε μια βολτα απο το κιοσκι να δειτε πως αυτη η υπεροχη φυση με την φροντιδα δυο ευγενεστατων ανθρωπων πως μετατρεπεται σε οαση για καθε περαστικο...πως ανακουφιζεται και ηρεμει ο καθενας μας κανοντας μια στασι εκει...πως με καθε σεβασμο και φροντιδα αυτοι οι ανθρωποι προσεχουν το τοπιο και το φυσικο πλουτο ...και ποσο ομορφα το εισπραττουμε εμεις που σταματαμε για λιγο..για μια ανασα στο κιοσκι αυτο...που εσεις αυθαιρετα αποκαλειται night club...μαλλον ιδεα δεν εχετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αργησα να δώ σχόλια.
    Εχω προσωπική εμπειρία στο θέμα.Ετυχε δύο βραδιές που γύριζα αργά το βράδυ από την Αθήνα να απολαύσω τα decibel του Βαρνάβα που αναφέρετε η κα Φωτιάδου. Δεν αμφιβάλλα ποτέ για την ευγένεια των ανθρώπων που λειτουργούν το κιόσκι αφού η τοποθεσία αυτή της ρεματιάς ειναι μια πραγματική οαση την οποία οφείλουμε να διατηρήσουμε ολοι, προστατεύοντας το περιβάλλον, αλλά χωρίς Decibel.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έστω και καθυστερημένα γράφω αυτό που άκουσα σε ομιλία μου με τον κύριο που εχει τη καντίνα. Πάνω στην κουβέντα μου ανέφερε το παράπονο του για την δημοσίευση του θέματος της μουσικής όπως μου είπε σε κάποιο Blog. Χαρακτηριστικά μου είπε "γιατί τους πειράζει η μουσική αφού τα δέντρα δεν ενοχλούνται"!
    Του απήντησα αυθόρμητα ότι μέσα στο δάσος εκτός της χλωρίδας υπάρχει και η πανίδα που καταστρέφεται από τα υψηλά decibel της μουσικής.
    Δεν απήντησε, ελπίζω να το κατάλαβε.
    Θα δείξει στο μέλλον.
    Όμως με την ευκαιρία αυτή θαθελα να αναφέρω την ευγένεια του ανθρώπου και την προσπάθεια να διατηρήσει την καθαριότητα του σημείου. Ο ίδιος παραπονέθηκε ότι η κοινότητα δεν κάνει καμιά προσπάθεια να καθαρίσει την κύτη του ρέματος που είναι γεμάτη από διάφορα σκουπίδια.
    Πάντως προτείνω, να σταματήσετε για ένα καφέ στο κιόσκι(καντίνα) της ρεματιάς για απολαύσετε το τοπίο και να ηρεμήσετε… αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωα κάτοικος των Κιούρκων και λάτρης της ρεματιάς έχω να καταθέσω ότι το Κιόσκι είναι ένα από τα ομορφότερα στέκια της ευρύτερης περιοχής και οι ιδιοκτήτες του ευγενέστατοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ